Lokalvård & Företagstjänster i Ängelholm & Helsingborg
Vi utgår från Ängelholm
0431 - 150 51
Mån-Fre: 07:00 - 17:00

butiksstädning ängelholm helsingborg

butiksstädning helsingborg ängelholm

Butiksstädning Ängelholm & Helsingborg

Butiksstädning främjar inte bara arbetsmiljön för er som jobbar där, utan ger även ett bättre helhetsintryck för kunden. Genom att låta oss sköta butiksstädningen kan er ordinarie personal fokusera på det som är viktigast för er - Nämligen försäljning, kundvård, uppföljning och marknadsföring.

 

ANPASSA ER BUTIKSSTÄDNING

Butiksstädningen anpassas helt efter er och era önskemål och förutsättningar. Vi städar dagligen eller vid enstaka tillfällen, morgon, dagtid, kväll eller natt! Vi vet att det ibland kan vara svårt att få ihop öppettider med städning, kunder och personal, och därför erbjuder vi städning när det passar er bäst.

 

REN BUTIKSMILJÖ 

Vi sköter hela eller delar av er butiksstädning. Vi erbjuder er förutom en ren butiksmiljö även fönsterputsning till riktigt bra pris för dig som lokalvårdskund. Vi har tillgång och utbildning på diverse olika städmaskiner för mer omfattande butiksstädning, t.ex. golvskurmaskin och textiltvätt. Inga uppdrag är för stora eller för små - Kontakta oss för att boka ett möte eller begär offert direkt

img_divider

Fördelar med Butiksstädning

Genom att låta oss sköta er butiksstädning slipper du mycket av den administration som städningen medför, t.ex. vid sjukdom. Era medarbetare kan istället för att städa, fokusera på era kunder och relationer, påfyllning av varor och marknadsföring. 

  Flexibel butiksstädning - Dag, kväll, natt eller helg 
  Vi erbjuder mer än lokalvård - Se alla våra tjänster
  Billigt, snabbt & effektivt med utbildad personal
  En ren butiksmiljö ökar helhetsintrycket för kunden
  Vi garanterar full närvaro oavsett omständigheter

Erfaren och utbildad personal med rätt arbetsredskap innebär en kvalitet utöver det vanliga.
Vi är ett litet företag men med kapacitet som motsvarar (nästan) vilket stort lokalvårdsföretag som helst. Men vi gör det lite bättre och lite mer personligt!
Vi brinner för service och kvalitet. Vi engagerar oss i alla våra kunder och hos oss är du storkund oavsett storlek och lokalvårdsbehov.
Intresserad av Butiksstädning? Boka ett möte direkt.