Lokalvård & Företagstjänster i Ängelholm & Helsingborg
Vi utgår från Ängelholm
0431 - 150 51
Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Byggstädning

Har ni renoverat eller byggt nytt? Oavsett vilket så hjälper Duo-Service er med byggstädning. Vi har erbjuder utbildad personal med professionell utrustning för bästa resultat. Våra medarbetare innehar ID06 och kan därmed påbörja städningen redan innan bygget är slutfört. Vi tar tillsammans med er fram en plan på hur byggstädningen ska utföras för bästa möjliga resultat och utan att det påverkar er tidsplan. Några av våra medarbetare har höghöjdsutbildning och liftkort vilket möjliggör byggstädning och fönsterputsning på höga höjder.   

HELA ELLER DELAR AV BYGGET?

Vi hjälper er från start till mål. Vi sköter hela eller delar av er byggstädning, men vi städar även byggbodar, kontor, fikarum och omklädningsrum så er personal alltid har en ren och fräsch arbetsmiljö. 

MEDARBETARE ATT LITA PÅ

Vår personal bär alltid sin ID06 väl synlig, är fullt försäkrade och har tystnadsplikt. Vi erbjuder alla våra anställda avtalsenliga löner och följer alla lagar och regler kring dygnsvila, raster och lunch. Givetvis har all vår personal rätt till semester enligt semesterlagen och alla behärskar det svenska språket. 

byggstädning byggdamm

Byggstädning byggstäd

img_divider

Fördelar med Duo-Service AB

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med att er byggstädning utförs på ett så professionellt och korrekt sätt som möjligt. Ingenting lämnas åt slumpen och vi tar tillsammans med er fram en plan som fungerar för er och era rutiner. 

  All personal innehar ID06 och vet hur det ska användas
  Utbildad personal & professionell utrustning för bästa resultat
  Avtalsenliga löner och schyssta arbetsvillkor
  Höghöjdsutbildad personal med liftkort för höghöjdsstädning
  Snabbt och effektivt - Vi städar dagtid, kväll, natt och helg!