Lokalvård & Företagstjänster i Ängelholm & Helsingborg
Vi utgår från Ängelholm
0431 - 150 51
Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Fönsterputsning

Rena fönster ökar helhetsintrycket och bidrar till en trivsel i hem & företagslokaler. Ett rent hem känns inte riktigt rent om dina fönsterrutor är skitiga. Detsamma gäller butiks-, kontors- och övriga företagslokaler. Se till att få ett skinande helhetsintryck och beställ fönsterputsning av absolut högsta kvalitet. Vi putsar ut- & invändigt eller fyrsidigt. Du väljer själv antal tillfällen per år och om ni vill ha putsning på schema eller efter behov. 

 

RENA FÖNSTER AV UTBILDADE FÖNSTERPUTSARE

Att man är duktig på lokalvård innebär inte per automatik att man kan putsa fönster, och vice versa. Vi anser att man erhåller bäst resultat med rätt man på rätt plats. Det innebär att all fönsterputsning utförs av utbildade fönsterputsare med lång erfarenhet i branschen. Våra fönsterputsare är vana att jobba med stege, lift och förlängningsskaft, innehar höghöjdsutbildning och liftkort. Det innebär att vi kan utföra all fönsterputsning oavsett vilka utmaningar det innebär. 

 

FÖNSTERPUTSNING MED VALFRIHET

Till skillnad från många andra så väljer du själva vilka villkor som ska gälla. Enbart utsidor? Enbart insidor? Båda sidor? Fyrsidigt? På schema eller efter behov? Precis oavsett vad ni önskar när det kommer till fönsterputsning så är Duo-Service den partnern ni kan lita på. 

Fönsterputsning

fönsterputsning hög höjd

img_divider

Fördelar med Duo-Service AB

Hos oss är du inte bunden i dyra avtal med lång uppsägningstid. Du väljer själv när fönsterputsning ska ske och på vilka villkor den ska utföras. En-, två- eller fyrsidig putsning löpande på schema eller efter behov. 

  Fönsterputsning efter era behov - Löpande eller schemalagd
  Utbildade fönsterputsare med lång erfarenhet
  Höghöjdsutbildade och med liftkort
  Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK
  All personal talar svenska obehindrat

Utbildad personal med lång erfarenhet. Höghöjdsutbildade, stegvana & liftkort för avancerad fönsterputsning.
Vi har personal med lång erfarenhet men också samarbete med större firmor i Skåne och Småland. Vi har kapaciteten att utföra även den mest avancerade fönsterputsningen.
Vi brinner för service och kvalitet. Vi engagerar oss i alla våra kunder och hos oss är du storkund oavsett storlek och behov.
Intresserad av fönsterputsning? Kontakta oss!