Hotellstädning

Hotellstädning i Ängelholm & Helsingborg med omnejd. Vi vet vad hotellstädning innebär. Det administrativa arbetet som ligger bakom är ofta en stor börda för hotellchefer och arbetsledare. Sjukdomar och övrig frånvaro under högsäsong är förödande och innebär ofta att ledningen får hoppa in och sköta städningen alternativt lägga timmar på att hitta ersättare. Genom att låta oss sköta er hotellstädning kan ni istället fokusera på kunden och den dagliga driften av hotellet. 

Duo-Service utför all typ av hotellstädning inom Helsingborg och Ängelholm med omnejd. Hotellstäd skiljer sig mycket beroende beroende på storlek, utformning samt kundens krav - Välj därför en flexibel städfirma med lång erfarenhet och bred kunskap. Vi utför idag både stora och små uppdrag till företag i Helsingborg, Ängelholm och Höganäs med omnejd.

Inga uppdrag är för stora eller för små! Alla kunder är viktiga för oss. Vissa företag önskar städning en eller ett par gånger i månaden, medan andra vill att vi sköter den dagliga städningen. Alldeles oavsett hur ofta ni vill ha städat eller hur stort ert kontor är, är Duo-Service en partner att lita på, i alla lägen. Hotellstädning med garanti!

 

LÅT PERSONALEN FOKUSERA PÅ GÄSTEN, VI SKÖTER HOTELLSTÄDNINGEN

Hotellstädning är inte bara tidskrävande - det är ett oerhört tungt jobb både psykiskt och fysiskt. Inget kan lämnas åt slumpen och allt måste noggrant kontrolleras. Sneda gardiner, nästan osynliga fingeravtryck på dörrar och inventarier som saknas eller är trasiga. Detaljer som gör att jobbet blir påfrestande för personalen. Låt personalen istället fokusera på detaljerna kring kundbemötande och relationer med gästerna och överlåt städningen på oss. Vi gör lite, mycket eller allt! Uppdragets omfattning är helt fritt för er att bestämma.

Vi erbjuder erfaren och utbildad personal med lång erfarenhet inom specifika områden. Låt oss hjälpa er att slippa administrationen kring hotellstädningen.
Vi är ett litet företag men med kapacitet som motsvarar (nästan) vilket stort lokalvårdsföretag som helst. Men vi gör det lite bättre och lite mer personligt!
Vi brinner för service och kvalitet. Vi engagerar oss i alla våra kunder och hos oss är du storkund oavsett storlek och lokalvårdsbehov.

hotellstädning ängelholm helsingborg

hotellstäd ängelholm helsingborg

img_divider

Fördelar

Du vet redan att administrationen kring hotellstädningen är krävande. Sjukdomar & sjukskrivningar kan bli förödande för ett hotell i högsäsong. Ofta tvingas ledning eller annan personal sköta städningen när ordinarie personal är sjuk eller har semester. Låt oss ta hand om den jobbiga biten så du och dina medarbetare kan fokusera på kundvård & relationer istället. 

Vi ser fram emot att få träffa er