Lokalvård & Företagstjänster i Ängelholm & Helsingborg
Vi utgår från Ängelholm
0431 - 150 51
Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Kontorsstädning

Duo-Service AB hjälper er med hela eller delar av er kontorsstädning. Oavsett om ni önskar städning 2 timmar i månaden eller 10 timmar om dagen är vi en partner att lita på. Vi arbetar hårt för att alltid leverera ett resultat över era förväntningar. 

Duo-Service utför all typ av kontorsstädning inom Helsingborg och Ängelholm med omnejd. Kontorsstädning skiljer sig mycket beroende beroende på storlek, utformning samt kundens krav - Välj därför en flexibel städfirma med lång erfarenhet och bred kunskap. Vi utför idag både stora och små uppdrag till företag i Helsingborg, Ängelholm, Båstad och Höganäs med omnejd.

Inga uppdrag är för stora eller för små! Alla kunder är viktiga för oss. Vissa företag önskar kontorsstädning en gång per månad, medan andra vill ha städning varje dag. Alldeles oavsett hur ofta ni vill ha städat eller hur stort ert kontor är, är Duo-Service en partner att lita på, i alla lägen. Kontorsstädning med garanti!

 

ETT RENT KONTOR FÖR ÖKAD PRODUKTIVITET

Undersökningar har påvisat att ett rent kontor ökar arbetsmoralen hos anställda och ledning, Men varför är det så? Folk mår bättre helt enkelt – och därmed ökar produktiviteten. Dessutom leder trivsel och en ren arbetsmiljö till färre sjukdomar och sjukskrivningar som följd. Kortfattat så leder en investering i arbetsmiljön till ett välmående företag och ökade vinster som följd. 

 

KONTORSSTÄDNING PÅ ERA VILLKOR

Ni betalar alltid per utförd timme eller för en fast månadssumma. Ni väljer om städkem, förbruknings- & hygienartiklar ska ingå eller ej. Avtal skrivs tillsammans med er och anpassas därför också helt enligt era behov och önskemål. 

 

Kontorsstädning ängelholm helsingborg

 

Lokalvård

img_divider

Fördelar med Duo-Service

Vi är ett litet, lokalt och personligt serviceföretag med kapacitet som (nästan) vilket stort lokalvårdsföretag som helst. Vi tar alla uppdrag, stora som små. Ni betalar per timme eller en fast summa per månad. Service på era villkor helt enkelt!

  Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK per skada
  Alla våra medarbetare talar svenska obehindrat. 
  Snabb & pålitlig service med full garanti! 
  Vi erbjuder mer än bara lokalvård - se alla våra tjänster
  Schyssta arbetsvillkor med löner över snittet för branschen

Erfaren och utbildad personal med rätt arbetsredskap leder till färre misstag och ett jämnare resultat.
Vi är ett litet företag men med kapacitet som motsvarar (nästan) vilket stort lokalvårdsföretag som helst. Men vi gör det lite bättre och lite mer personligt!
Vi brinner för service och kvalitet. Vi engagerar oss i alla våra kunder och hos oss är du storkund oavsett storlek och lokalvårdsbehov.
Intresserad av kontorsstädning? Kontakta oss!