Lokalvård & Företagstjänster i Ängelholm & Helsingborg
Vi utgår från Ängelholm
0431 - 150 51
Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Lokalvård

Lokalvård har aldrig varit enklare! Duo-Service sköter dagligen lokalvård åt flera olika företag i Ängelholm och Helsingborg med omnejd. Vi har lång erfarenhet av städning och om våra produkter och garanterar ett skinande resultat, varje gång! Som företagare har du sällan tid över för att aktivt främja en ren, trivsam och hälsosam arbetsmiljö. Men faktum är att rena och trivsamma lokaler ökar arbetsglädjen och därmed också produktiviteten hos företagets medarbetare. Dessutom leder en ren miljö till färre sjukdomar och därmed också till minskade kostnader för sjuklön. 

 

LOKALVÅRD - VI SKAPAR & BIBEHÅLLER EN REN ARBETSMILJÖ

Duo-Service hjälper att att skapa och bibehålla en hälsosam, ren och fräsch miljö för dig och dina kollegor. Inga uppdrag inom lokalvård är för stora eller för små - oavsett dina önskemål och krav är vi en partner att lita på. För er trygghet erhåller ni en (eller vid behov flera) personliga lokalvårdare som kan och förstår era rutiner. 

 

FLEXIBEL LOKALVÅRD

Har ni normala eller speciella krav och behov gällande lokalvård? Oavsett om ni önskar städning dagtid, kvällar eller nätter på vardagar eller helger så är vi en partner att lita på. Vi förstår att alla företag har olika behov och hjälper er gärna efter era förutsättningar och rutiner. Vi städar enligt era städscheman eller hjälper er att ta fram städrutiner för bästa resultat!  

Lokalvård Helsingborg Ängelholm

Lokalvård städning

img_divider

Fördelar med Duo-Service

Vi är ett litet, lokalt och personligt serviceföretag med kapacitet som (nästan) vilket stort lokalvårdsföretag som helst. Vi tar alla uppdrag, stora som små. Ni betalar per timme eller en fast summa per månad. Lokalvård på era villkor helt enkelt!

  Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK per skada
  Alla våra medarbetare talar svenska obehindrat. 
  Snabb & pålitlig service med full garanti! 
  Vi erbjuder mer än bara lokalvård - se alla våra tjänster
  Schyssta arbetsvillkor med löner över snittet för branschen