Lokalvård & Företagstjänster i Ängelholm & Helsingborg
Vi utgår från Ängelholm
0431 - 150 51
Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Trappstädning Ängelholm Helsingborg

Trappstädning Helsingborg Ängelholm

Trappstädning

Trappstädning i Helsingborg & Ängelholm! Ett rent trapphus ökar inte bara trivseln för dina hyresgäster - Återkommande trappstädning minskar också risken för eventuella olyckor och minskar intervallet för renoveringar. Genom att låta oss sköta er trappstädning har ni en konstant trivsam trapp vilket ger ett bättre helhetsintryck på fastigheten. Duo-Service städar trappor och trapphus i Ängelholm, Helsingborg & Höganäs med omnejd.

 

UTBILDAD PERSONAL OCH PROFESSIONELLA ARBETSREDSKAP

Vi har kunskapen och produkterna som krävs för ett rent och fräscht trapphus. Med korrekt och noggrant utförd trappstädning minskar ni behovet av underhåll och håller samtidigt trappen ren och fin. Vår målsättning är att alltid erbjuda tjänster till högsta kvalitet, men till ett rimligt pris. Att våra kunder ska vara Sveriges mest nöjda är ett mål vi ständigt strävar efter. Vi erbjuder 100% garanti på alla våra tjänster och städar trapphus utan att du binder dig i långa och dyra avtal. Söker du ett städföretag som kan trappstädning i Ängelholm eller Helsingborg med omnejd? Kontakta oss direkt för att boka ett möte.

TRAPPSTÄDNING MED TRYGGHET

Alla våra anställda är olycksfallsförsäkrade och vi är ansvarsförsäkrade mot skador på er fastighet och tillhörigheter, för upp till 10 miljoner per skada.
Städningen är helt anpassad efter er och era behov. Listan nedan är ett exempel på vad som görs vid en vanlig trappstädning:

  1. Golven rengörs efter önskemål - Sopning, dammsugning och/eller avtorkning
  2. Väggarna tvättas vid behov (upp till 180 cm ovanför trappsteg).
  3. Torkning av lister, trappräcken, sopluckor och fönsterbänkar
  4.  Damning av lampor och armaturer
  5. Rengöring av hiss - Hissdörr, vägg och inredning
  6. Rengöring av entréglas och portens in- och utsida
  7. Rengöring av namn- & anslagstavlor
  8. Elementen rengörs och dammas
  9. Sopning utanför entré
  10. Tömning och eventuellt rengöring av skrapgaller

 

img_divider

Fördelar med trappstädning

Genom att låta Duo-Service sköta er trappstädning har ni alltid ett rent och fräscht trapphus. En ren miljö bidrar till ett ökat helhetsintryck i fastigheten och gör lägenheterna mer lättsålda eller lättare att hyra ut. Dessutom minskar du på sikt behovet av renovering. Duo-Service tillhandahåller också vaktmästeritjänster, vilket gör att vi kan erbjuda er att se över och utföra lättare renoveringsarbeten och att t.ex. byta lysrör/glödlampor.

  Vi erbjuder mer än bara lokalvård & trappstädning
  Som kund erhåller du rabatterat pris på våra övriga tjänster
 Ansvarsförsäkrade för upp till 10 miljoner SEK per skada
  Utbildad personal med lång erfarenhet
  Professionell utrustning för bästa kvalitet